Yüksekovali Kuaförlerden Depremzedelere Ücretsiz Kisisel Bakim Hizmeti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren kadin ve erkek kuaförleri, sehre gelen depremzedelerin kisisel bakim ihtiyaçlarini ücretsiz karsilama karari aldi.

Yüksekovali Kuaförlerden Depremzedelere Ücretsiz Kisisel Bakim Hizmeti
Kahramanmaras merkezli yasanan ve toplamda 11 ili etkileyen depremlerin ardindan Yüksekova’ya yerlesen depremzede ailelere yönelik çalismalar sürüyor. Yüksekova’da faaliyet gösteren kadin ve erkek kuaförleri, ilçeye yerlesen depremzedelerin kisisel bakim ihtiyaçlarini ücretsiz bir sekilde karsilayacaklarini duyurdu.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odasinda bir araya gelen kadin ve erkek kuaförler, depremzedelere süresiz kisisel bakim yapacaklarini ifade ederek, “Depremden etkilenen ve ilçemize gelen misafirlerimizi kuaför salonlarimizda agirlamak, onlara sicak bir aile ortami hissettirmek istiyoruz. Kuaför esnafi olarak, misafirlerimizin her türlü kisisel bakimlarinin ücretsiz bir sekilde yapilacagi kararini aldik. Tüm misafirlerimize yanlarinda olduklarimizi ve her türlü destegi verecegimizi bilmelerini istiyoruz’’ ifadelerini kullandilar.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Vedat Çogaç ise ülke olarak büyük bir felaket yasadiklarini belirterek, “Yüksekova’nin degerli kadin ve erkek kuaförleri, ilçemizde agirladigimiz depremzede bireylerimizin her türlü kuaför ve berber ihtiyacini ücretsiz bir sekilde karsilayacagini belirtmistir. Bu örnek davranislarindan dolayi kuaför ve berber esnafimiza tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA