Yangina Müdahale Eden Itfaiyenin Merdiveni Düstü

Sinop’un Boyabat ilçesinde iftar saatinde bir evin mutfaginda çikan yangina müdahale eden itfaiye aracinin uzattigi merdiven düserek, mahalledeki elektrik tellerini kopardi. O anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Yangina Müdahale Eden Itfaiyenin Merdiveni Düstü
Olay, saat 19.00 siralarinda Boyabat’a bagli Zincirlikuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katli apartmanin 5. katindaki bir evde iftar saatinde yemek hazirlandigi sirada mutfak tüpünün alev almasi sonucu yangin çikti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Bir itfaiye eri, merdivenle dairenin balkonuna çikarak yanan tüpü balkona alip söndürmeye çalisti.

Itfaiye merdiveni düstü

Itfaiye eri alev alan tüpe müdahale ettigi sirada havada asili duran itfaiye merdiveni düstü. Facianin esiginden dönülen olayda kimse yara almazken, düsen merdivenin elektrik tellerini koparmasi nedeniyle mahallenin elektrigi kesildi. Evde çikan yangin söndürülürken, kopan tellere müdahale etmek için bölgeye YEDAS ekipleri sevk edildi. Yasananlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA