Yüksekova'da Depremzede Ailelere Iftar Yemegi

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde misafir edilen depremzede ailelere iftar yemegi verildi.

Yüksekova'da Depremzede Ailelere Iftar Yemegi


Yüksekova Milli Egitim Müdürlügü ve Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan ilçeye yerlesen depremzede ailelere Güngör Mahallesi’nde bulunan bir dügün salonunda iftar yemegi verildi.

Iftar programinda konusan Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael, "Milli Egitim Bakanligimizca, 6 Subat’ta meydana gelen depremden itibaren egitim camiasi olarak tüm depremzede ailelerimizin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz. Biz de Yüksekova olarak deprem bölgesinde gelenleri bagrimiza bastik. Onlarin üzerindeki tramvayi azaltmak için faaliyetler yürütüyoruz. Yüksekova’da ikamet eden depremzede ailelerimizle beraber iftar yemeginde bulustuk. Bu fikir ise zaten Yüksekova Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan çikti. Biz de Yüksekova Kaymakamimiz Ömer Çimsit’in liderliginde böyle bir iftar yemegi düzenledik. Allah bir daha böyle olaylari yasatmasin. Biz de üzerimize düsen tüm görevini yerine getirdik. Iftar yemegimize katilanlara tesekkür ediyoruz’’ dedi.



Iftar programina Yüksekova Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ömer Çimsit, Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Milli Egitim Sube müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve depremzede aileler katildi.

Düzenlenen programin ardindan çocuklara pamuk sekeri ve balon verildi.

Kaynak: İHA