Erbaa Belediyesi Depremzedeler Için Iftar Yemegi Düzenledi

Tokat Erbaa Belediyesi Kahramanmaras merkezli 2 deprem sonrasi ilçeye gelen depremzedelerin katildigi iftar programi düzenledi.

Erbaa Belediyesi Depremzedeler Için Iftar Yemegi Düzenledi
Hüseyin Sahin Yüzme Havuzunda düzenlenen programa Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Degerli, Ilçe Jandarma Komutani Mustafa Açik, Ilçe Emniyet Müdürü Irfan Yildiz, ilçe protokolü ve depremzedeler katildi.

Depremzedeler için tüm kurumlarla birlikte ellerinden gelen bütün destegi sagladiklarini önümüzdeki süreçte de yanlarinda olmaya devam edeceklerini ifade eden Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl “Keske bu afeti hiç yasamasaydik. Maalesef kayiplarimiz oldu. Kimisi sizler gibi sehirlerini bir süreligine terk etmek zorunda kaldi. Burada bizlerlesiniz. Allah saglik sihhat uzun ömürler nasip eylesin sizlere. Maalesef bu yasanan elim olayda acilarimiz oldu. Kaybettiklerimiz oldu. Sifa bekleyenler var. Allah onlara tez zamanda sifa nasip etsin. Vefat edenlerde insallah Allah katinda sehit sayilsinlar. Biz öyle inaniyor, öyle dua ediyoruz. Ramazan ayi dolayisiyla beraberiz. Insallah bugün oruçlarimizi berber açip saglikli sihhatli sekilde bayrama kavusmayi Allah bize nasip eylesin. Elim bir afetten dolayi buradasiniz ama biz sizleri misafir etmekten dolayi mutluyuz. Allah hiçbirinizin yoklugunu göstermesin. Bizler elimizden geldigince burada yasayan hemserilerimizle bütün kurumlarimizla sizlerin her zaman yaninizdayiz” dedi.

Kaynak: İHA