Sultangazi'de Vatandaslar 'Et Ve Balik K.' Tabelasini Görüp Girdikleri Kasapta Fiyatlara Tepki Gösterdi

Sultangazi’de bir kasap dükkaninin “Et ve Balik K.” yazili tabelasini görüp Et ve Süt Kurumu sanan müsteriler, alisveris yapmak için girdikleri magazada yüksek fiyat ile karsilasinca tartisma yasandi.

Sultangazi Eski Edirne Asfalti üzerinde bulunan bir kasap dükkaninin navigasyon sistemindeki konumunda “Et ve Süt Kurumu” olarak çikmasi ve tabela benzerligi nedeni ile uygun fiyata alisveris yapmak isteyen müsteriler, yüksek fiyatla karsilasinca tartisma yasandi.

Konuyla ilgili açiklama yapan magaza yöneticisi Merve Bülbül, "Burasi (Et Balik K.) Et Balik Kasap olarak kullandigimiz isletme sahibinin sahsina ait bir firma. Devlet ile hiçbir alakasi olmayan kullandigimiz Et Balik K. olan tabelanin da vergisini ödüyoruz zaten. Yani devlet ile hiçbir ilgimiz yok. Çikan haberlerin de birçogu asilsiz zaten. Kavgalara da gelecek olursak, insanlar haklilar ben hepsine hak veriyorum. Isim benzerliginden ötürü fiyat düsüklügü bekliyorlar öyle bir sey yok çünkü biz kendi etimizi getirip satiyoruz ve bunun üzerinden de fiyatlandirma yapiyoruz. Karsimizdaki insanlar haklilar onlarin da serzenisini çok iyi anliyorum ama maalesef dedigim gibi farkli bir yere tasinmasin sadece fiyat ile ilgili çikan kavga" dedi.

Öte yandan magaza içerisinde müsteriler ve yöneticileri arasinda çikan tartisma bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi. Görüntülerde müsterilerin yüksek fiyata tepki gösterdikleri, magaza yetkilisinin ise, “Et Balik K., ‘kasap’ olarak kullaniyoruz bakin burada yaziyor” seklinde cevap verdigi görüldü.

Kaynak: İHA