Manisa'dan 2 Bin Gida Kolisi Afetzedeler Için Yola Çikti

Manisa Büyüksehir Belediyesi, depremin en çok etkiledigi bölgeler arasinda yer alan Hatay’in Altinözü ilçesine gönderilmek üzere 2 bin koli gida paketini yola çikardi.

Manisa'dan 2 Bin Gida Kolisi Afetzedeler Için Yola Çikti


Geçtigimiz günlerde Manisa Valisi Yasar Karadeniz baskanliginda GAMER’de gerçeklestirilen ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün de katildigi ilde agirlanan depremzedeler ile afet bölgesindeki vatandaslara Ramazan ayi boyunca yapilacak yardim ve destekler konusunda gerçeklestirilen toplantinin ardindan harekete geçildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi bünyesinde çalisma yürüten Manisa Büyüksehir Belediyesi, Manisa Valiligi koordinesinde 2 bin koli gida paketi hazirlayarak, depremin en çok etkiledigi bölgeler arasinda yer alan Hatay’in Altinözü ilçesine gönderilmek üzere yola çikardi.

“Afetzede kardeslerimizin her an yanindayiz”

Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve tüm Türkiye’yi yasa bogan afetin yaralarini sarmak için ilk andan itibaren çalismalar yürüttüklerini belirten Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, “Afetzede kardeslerimizin her an yanindayiz. Geçtigimiz günlerde Sayin Valimiz Yasar Karadeniz baskanliginda gerçeklestirdigimiz toplantida, Manisa’mizda agirladigimiz depremzedeler ile afet bölgesindeki vatandaslarimiza Ramazan ayi boyunca yapilacak yardim ve destekler konusunda planlamamizi yapmistik. 2 bin koli gida paketinin yüklü oldugu tirimizi Hatay’in Altinözü ilçesine gönderilmek üzere yola çikardik. Daha önce de Yayladagi ve Altinözü ilçelerine yine 2 bin kisilik gida paketi göndermistik. Destegimiz tüm imkanlarimizla devam edecek. Bir kez daha ulusumuza geçmis olsun dileklerimi sunuyor, el birligiyle yaralarimizi saracagimizi vurguluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA