Lise Ögrencilerinden ADÜ'ye Yogun Ilgi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü, ortaögretim kurumlarini merkez kampüste agirlamaya devam ediyor. Yüksekögretime geçis sinavlari öncesi gezi ve bilgilenme için düzenlenen kampüs tanitim etkinliklerinin son konuklari, Denizli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTRAL) ögrencileri oldu.

Lise Ögrencilerinden ADÜ'ye Yogun Ilgi


Yunus Emre MTRAL Muhasebe ve Finansman Bölümü Ögretmenleri Fatma Akçaöz ve Aylin Sariyer esliginde ADÜ’yü ziyaret eden 11. sinif ögrencilerine, Aydin Iktisat Fakültesi ve Aydin Meslek Yüksekokulu tanitilirken, ögrenciler fakülteleri ve üniversite hayatini yakindan inceleme imkani buldu. ADÜ Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü tarafindan ilgili akademik birimlere yönlendirilen ögrencilere bölüm temsilcileri tarafindan; okullarin bölümleri, teknik ve fiziksel imkânlari hakkinda bilgiler verildi.

Kampüste yasam, ögrencilere saglanan imkanlar, sosyal faaliyetler ile fakültelerin ve meslek yüksekokullarinin sahip oldugu fiziki ve sosyal imkanlar yerinde tanitildi.

Bölümler hakkinda detayli bilgi alarak ilgili bölümlerin laboratuvar ve arastirma merkezlerinde teknik gezi imkani da bulan ögrenciler, ADÜ’nün fiziki imkanlari hakkinda fikir edindi. Gezi sirasinda keyifli vakit geçirdiklerini belirten liseli ögrenciler, Aydin Adnan Menderes Üniversitesi’ni tercihleri arasina mutlaka alacaklarini ifade ettiler.
Kaynak: İHA