Kaldigi Daireyi Yakti, O Anlari Çekip Sosyal Medyada Paylasti

Bagcilar’da bir sahis, kaldigi dairede yangin çikartip o anlari sosyal medya hesabindan yayinladi. Yangin itfaiye ekipleri tarafindan söndürülürken, sahis olay yerinde polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Kaldigi Daireyi Yakti, O Anlari Çekip Sosyal Medyada Paylasti
Olay, aksam saatlerinde Bagcilar Yavuz Selim Mahallesi 1102 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, 3 katli binanin en üst katinda dayisina ait oldugu ögrenilen evde kalan Ugur Berat D. isimli sahis, henüz bilinmeyen bir nedenle evde oturdugu esnada yangin çikartti. Dumanlarin yükseldigini gören civardaki vatandaslar durumu itfaiye, polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri ise yangini söndürmek için çalisma baslatti. Binada yasayan vatandaslar itfaiye ekiplerince tahliye edildi. O esna da ise evde bulunan ve yangini çikarttiktan sonra cep telefonu ile çektigi görüntüleri sosyal medya hesabinda paylasan Ugur Berat D. Polis ekipleri tarafindan olay yerinde yakalandi. Kisa sürede söndürülen yangin sonucu daire kullanilamaz hale gelirken ekipler çikan yangin ile ilgili inceleme baslatti.

“Yangini kendi oturdugu evde çikartmis”

Meydana gelen olayla ilgili konusan Veysel Acar, “Benim kardesim de burada oturuyor. Ev sahibine bir kaç gün önce demis ki ben burayi yakacagim. Insanlari bu binayi bosaltin diye tehdit etmis. Ben burayi yakacagim diye. Polislere sikayet etmisler. Ama yine serbest kalmis. Yangini kendi oturdugu evde çikartmis. Zaten hep alkol kullaniyordu. Bunu herkes biliyor. Geceleri kalkip komsulara burayi bosaltin diye bagiriyor” dedi.

Kaynak: İHA