Emine Erdogan'dan Ankara'daki Depremzede Aileye Iftar Ziyareti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan, Kahramanmaras merkezli depremlerde evi yikildigi için Malatya’dan Ankara’ya yerlesen Gönen ailesi ile iftar yapti. Erdogan’a milli sporcu Mete Gazoz da eslik etti.

Emine Erdogan'dan Ankara'daki Depremzede Aileye Iftar Ziyareti
Emine Erdogan, Kahramanmaras merkezli depremlerde evi yikildigi için Malatya’dan Ankara’ya yerlesen Gönen ailesini ziyaret etti. Erdogan, kas rahatsizligi nedeniyle yatalak olan baba Cahit Gönen, anne Elif Gönen, üniversiteye hazirlanan kizi ve ilkokul ögrencisi oglu ve akrabalariyla depremin ardindan, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan kizlari Fatmanur Gönen ile iftar yapti. Altindag ilçesine yerlesen aile, yasanan depremlerde hem Malatya’da hem de Kahramanmaras’ta 30 yakinini kaybetti.

Aile üyeleriyle tek tek sohbet Erdogan, daha sonra ramazanin ilk orucunu da 9 kisilik Gönen ailesiyle birlikte açti.

Ailenin en küçügü Süleyman’a Mete Gazoz sürprizi

Emine Erdogan’in daveti üzerine Antalya’dan gelen milli sporcu Mete Gazoz, ailenin en küçük üyesi olan 4. sinif ögrencisi Süleyman’a sürpriz yapti. Küçük çocugun hayrani oldugu ögrenilen Gazoz, minik hayranini kapida Olimpiyat sampiyonlugu sirasinda yaptigi hareketle selamladi. Depremzede hayranina ok hediye eden Gazoz, Süleyman ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardindan sosyal medya hesabindan ziyarete iliskin görselleri paylasan Erdogan, “Ankara’da depremzede Gönen ailemizin iftar sofrasina konuk oldum. Evin nesesi güzel yavrularimizla vakit geçirmekten mutluluk duydum. Milli okçumuz Mete Gazoz’un hayrani oldugunu ögrendigimiz Süleyman’a küçük de bir sürprizimiz oldu. Mete abisi gibi Süleyman’in da çok basarili olacagina inaniyor, içten misafirperverlikleri için Gönen ailesine tesekkür ediyorum. Inaniyorum ki, yüreklerimizdeki yangini gönül sofralarinda bulusarak, birbirimize kenetlenerek söndürecegiz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA