Ramazanda Depremzedelerin Çaylari Sarigöllü Çaycidan
Kahramanmaras merkezli depremlerin üçüncü gününde kendi araciyla Manisa’nin Sarigöl ilçesinden Gaziantep’in Nurdagi ilçesine giderek ücretsiz çay servisi yapan ve tüm çay takimini bagislayan çayci Feyzullah Yöndem simdi de Gaziantep’in Islahiye ilçesine giderek bayrama kadar depremzedelere çay ve kahve servisinde bulunacak.

Gaziantep’in Islahiye ilçesine ulasarak depremzedelerin bulundugu çadir kentte çay ve kahve ikramina basladigini belirten Feyzullah Yöndem, "Ramazan ayina girdik. Sarigöl’de bos oturacagima hayrim olsun diyerek tekrar yola koyuldum. Burada bana yer verdiler. Bayrama kadar depremzedelerin çay ve kahvelerini hayrina yapacagim. Bu bana mutluluk veriyor" dedi.
Feyzullah Yöndem’in AFAD tarafindan kendisine tahsis edilen konteynirda Ramazan Bayramina kadar hizmet verecegi ögrenildi.
