Gölcük'te Geleneksel Ramazan Aksamlari Yasatilacak

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde “Ramazan Ayi Çocuk Senligi” etkinlikleri düzenlenerek geleneksel Ramazan aksamlari yasatilacak.

Gölcük'te Geleneksel Ramazan Aksamlari Yasatilacak
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, ilçede yasayan çocuklara Ramazan ayi boyunca eglenceli anlar yasatilacak. Gölcük Belediyesi’nin düzenledigi “Ramazan Ayi Çocuk Senligi” etkinlikleri ile ilçede yasayan çocuklarin doyasiya eglenmeleri amaçlanacak. Etkinliklerde eglenceli çocuk oyunlari, illüzyon gösterileri, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ile Ibis, Kavuklu ile Pisekar karakterleri sahnelenerek çocuklara eglenceli anlar yasatilacak. Etkinliklerde çocuklara, pamuk seker ve Osmanli macunu ikram edilecek.

Ilçenin 10 ayri noktasinda düzenlenecek Gölcük Belediyesi Ramazan Ayi Çocuk Senligi, 26 Mart Pazar günü saat 21.00’da Kazikli Kervansarayi Kültür Yapisi’nda baslayacak. Tarihi yapida agirlanacak Gölcüklü çocuklar, eglence ve kahkaha dolu bir aksam yasayacak. Ramazan ayi boyunca ilçeyi gezerek çocuklarla bulusacak olan etkinlikler 19 Nisan Çarsamba günü yine Kazikli Kervansarayi Kültür Yapisi’nda sona erecek.
Kaynak: İHA