Rektör Mehmet Gavgali Açiklamasi 'Üniversitesi Olarak Iyi Bir Alt Yapimiz Var Ve Önemli Bir Potansiyele Sahibiz'

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesi tarafindan ‘Gida Mühendisligi Bölümü-Sanayi Is Birliginin Gelistirilmesi’ konulu toplanti düzenlendi.

Rektör Mehmet Gavgali Açiklamasi 'Üniversitesi Olarak Iyi Bir Alt Yapimiz Var Ve Önemli Bir Potansiyele Sahibiz'
KMÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgali, Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Metin Sezer, fakülte personeli ve sanayiciler katildi.

Dekan Prof. Dr. Metin Sezer’in açis konusmasi ile baslayan toplanti Gida Mühendisligi Bölüm Baskani Prof. Dr. Didem Sutay’in fakülte ve bölüm faaliyetlerini anlattigi sunumla devam etti.

"Üniversitemizi daha iyi noktalara tasiyacagiz"

Toplantida konusan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgali, üniversite-sanayi is birliginin önemine vurgu yaparak, “Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi olarak iyi bir alt yapimiz var ve önemli bir potansiyele sahibiz. Sanayicilerimizle sürekli iletisim halinde olarak ortaya koyacagimiz ortak projelerle bu potansiyeli en iyi sekilde degerlendirmek istiyoruz. Bu sayede hep birlikte hem üniversitemizi hem de sehrimizi daha iyi noktalara tasimak için tüm imkânlarimizi seferber etmeye devam edecegiz” diye konustu.

Rektör Gavgali’nin konusmasinin ardindan sanayiciler kendilerini tanitarak görüs ve önerilerini söyledi.

Program, sanayicilerin kendi uygulama alanlari ilgili laboratuvarlari gezmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA