Yeniden Refah Partisi Yoluna Tek Basina Devam Etme Karari Aldi

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, AK Parti’den gelen Cumhur Ittifaki’na katilim teklifini kabul etmediklerini açikladi.

Yeniden Refah Partisi Yoluna Tek Basina Devam Etme Karari Aldi
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Cumhur Ittifaki’nin teklifine iliskin partisinin kesin tutumunu kamuoyuna açikladi.

Erbakan, cumhurbaskani adayi olacagini söyledi.



Yeniden Refah Partisi’nin Genel Merkezi’nin önündeki kalabaliga konusan Baskan Fatih Erbakan, “Yetkili kurullarimiz ve teskilatlarimizla gerçeklestirmis oldugumuz son derece kapsamli, teferruatli istisareler ve müzakereler sonucunda 14 Mayis Pazar günü yapilacak olan milletvekilligi seçimlerine tüm seçim bölgelerinde herhangi bir ittifaka dahil olmadan müstakil olarak girme karari olmus bulunuyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak almis oldugumuz karar dogrultusunda 14 Mayis’ta yapilacak olan cumhurbaskanligi seçimlerindede Yeniden Refah Partimizin cumhurbaskani adayi olarak bendeniz bugün Yüksek Seçim Kurumu’na gidip basvurumu yapacagim. Bu kararlarimizin ülkemize, milletimize, islam alemine ve bütün insanliga hayirlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA