Gölcük'ten Depremzedelere Yardimlar Sürüyor

Deprem felaketinin ardindan bölgeye yardim ulastirmak için tüm imkanlarini seferber eden Gölcük halki, Gölcük Belediyesi araciligiyla afetzedelerin yaralarina merhem olmaya çalisiyor.

Gölcük'ten Depremzedelere Yardimlar Sürüyor
Gölcüklü yardimseverler, Kahramanmaras merkezli yasanan deprem felaketinin ardindan baslattigi yardim seferberligini sürdürüyor. Son olarak Gölcük Belediyesi Engelsiz Yasam Merkezi ile Engellilerle Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi öncülügünde toplanan su ve erzaktan olusan yardim malzemelerini tasiyan tir, Gölcük Belediyesi’nin Hatay Defne’deki Koordinasyon Merkezi’ne ulasti.

Hatay’da bulunan Gölcük Belediyesi ekipleri de Gölcük Ana Kucagi Gündüz Bakimevi Çocuk Kulübü tarafindan temin edilen, 60 LGS, 30 adet de üniversite sinavina hazirlik kitabini, Samandag Tekebasi Ortaokulu’na teslim etti. Vatandaslarin yardim seferberligine devam ettigini söyleyen Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, "Engellilerle Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hasan Bat kardesime, hayirsever hemsehrilerime, ögrencilerimizin egitime katki sunan Ana Kucagi Gündüz Bakimevi yetkililerine ve destek olan herkese çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA