Balçova'da Sehit Aileleri Onuruna Yemek

Balçova Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Sehitleri Anma Günü nedeniyle ilçedeki sehit yakinlari onuruna bir yemek düzenledi.

Balçova'da Sehit Aileleri Onuruna Yemek
Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya’nin 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Sehitleri Anma Günü nedeniyle düzenledigi yemege Balçova’da oturan sehit yakinlari ve belediye meclis üyeleri katildi.

Belediye tesislerinde düzenlenen yemegin ardindan sehitler için dua okundu. Sehit yakinlarina hitaben bir konusma yapan Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya, “Sizlerin yakini olan sehitler bu vatan için canini feda etti. Bizler de onlarin canlari pahasina vatan yaptiklari bu topraklarda yasiyoruz. Bu nedenle onlara ve onlarin emaneti olan sizlere minnettarligimizi sözlerimizle anlatmamiz çok zor. Bizler görevlerimizi en iyi sekilde yapmaya çalisarak onlara olan borcumuzu ödemeye çalisiyoruz” dedi.

Balçova Belediyesinin sehit ailelerinin ve gazilerin hep yaninda oldugunu ifade eden Baskan Çalkaya, “Arkadaslarim her hafta sizleri arayarak bir ihtiyacinizin olup olmadigini ögrenmeye çalisiyor. Amacimiz sizlerin dileklerini ve taleplerini gecikmeden yerine getirebilmek. Sizden de ricamiz problemlerinizi veya taleplerinizi bizimle sürekli paylasmaniz. Biz sadece bir gün degil, yilin 365 günü sizlerin emrindeyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA