Baskan Büyükkiliç, Elbistan Kayseri Çarsisi'nda Esnafi Ziyaret Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 72 saat gibi rekor bir sürede hayata geçirilen Elbistan Kayseri Çarsisi’ni ziyaret ederek, çarsi esnafi ve vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Büyükkiliç, Elbistan Kayseri Çarsisi'nda Esnafi Ziyaret Etti
Merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki 11 ili etkileyen depremler sonrasi ilk andan itibaren Kahramanmaras ile Kayseri arasinda yogun bir trafik sürdüren ve büyüksehir belediyesinin bölgede yürüttügü çalismalari koordine eden Baskan Büyükkiliç, iki kent arasinda mekik dokumaya devam ediyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde Büyüksehir Belediyesi tarafindan AFAD is birligi ile 72 saat gibi rekor bir sürede hayata geçirilen ve bölge esnafi ile vatandaslarin istifadesine sunulan Elbistan Kayseri Çarsisi’ni ziyaret etti. Çarsida esnaf ve vatandaslarla bir araya gelen Baskan Büyükkiliç, depremzede vatandaslarla yakindan ilgilenerek talepleri sordu. Çarsi esnafi ve vatandaslar Büyükkiliç’a ve Kayserililere desteklerinden dolayi tesekkür ettiler. Ziyaretin ardindan degerlendirmelerde bulunan Baskan Büyükkiliç, birlik beraberlik vurgusu yaparak, “Kahramanmaras’imiz ve depremden etkilenen diger tüm illerimizle biriz, beraberiz, kardesiz. Hangi ilimizin bir derdi varsa kosarak oradaki kardeslerimize el uzatmak görevimizdir. Elbistan’imizda da böyle bir çarsi ihtiyaçti elhamdülillah hayata geçirdik ve Elbistanli kardeslerimizin istifadesine sunduk. Tüm deprem bölgelerimizde yaralar tamamen sarilana kadar buralardan ayrilmayacagiz” dedi.

Öte yandan, Büyüksehir Belediyesi’nin kurdugu ve destekleri ile bir nebze de olsa yüzlerin güldügü Elbistan Kayseri Çarsi’da depremzede vatandaslara Büyüksehir ekiplerince sucuk ekmek ikram edildi. Mangalin basina geçen Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi’nin sicak yemek dagitim noktasinda sucuk pisirerek çarsi esnafi ve alisveris yapan vatandaslara sucuk ekmek ikraminda bulundu.
Kaynak: İHA