Bakan Kasapoglu Depremzede Çiftin Nikah Sahidi Oldu

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Gençlik ve Spor Bakanligi’na bagli Çubuk Kiz Ögrenci Yurdu’nda kalan depremzede Ilknur ve Suat Akgün çiftinin nikah sahidi oldu.

Bakan Kasapoglu Depremzede Çiftin Nikah Sahidi Oldu
Kahramanmaras merkezli depremden etkilenen vatandaslarin bir kismi ülke genelinde Gençlik ve Spor Bakanligi’na bagli ögrenci yurtlarinda misafir ediliyor. Malatya’dan gelerek Çubuk Kiz Ögrenci Yurdu’na yerlesen Ilknur ve Suat Akgün çifti, kaldiklari yurdun konferans salonunda düzenlenen nikah töreni ile dünyaevine girdi. Çiftin bu mutlu gününde nikah sahitligini ise Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu yapti.

“Her bir yeni güne umutla yaklasacagiz”

Kiyilan nikahin ardindan çifte aile cüzdanini vererek tebrik eden Bakan Kasapoglu, “Çiftimize bir ömür boyu ve tabii ki sonrasinda da dünya ve ahiret saadeti temenni ediyorum. Allah hayirli ugurlu eylesin. Tabii çok zor süreçler yasadik. Hamdolsun yaralarimizi yine kenetlenerek, omuz omuza ve el ele vererek sariyoruz, saracagiz. Elbette hayat devam ediyor. Geçtigimiz günlerde Diyarbakir’da Selahattin Eyyubi Yurdumuzdaydim. Orada bir gün önce dogmus bir bebegimizle tanistik. Bir yanda yeni dogan çocuklar, okula baslayan çocuklar ve diger yanda iki arkadasimizin mutluluguna ortak olduk. Her bir yeni ana, her bir yeni güne umutla yaklasacagiz. Biliyorsunuz bu yurtlar bu ülkenin ögrencilerinin mekani. Ama ayni zamanda zor anlarda bu ülkenin tüm evlatlarinin yuvasi oldu. Bugün de böylesine özel bir ana ev sahipligi yapti. Inaniyorum ki tüm güzellikler ve mutluluklar onlarla olsun. Gençler bu ülkenin yarinlari olarak daha aydinlik yarinlara yürüsünler” ifadelerini kullandi.

“Her sartta mutluluga ulasabilirsiniz”

Gelin Ilknur Akgün, “Seref duyduk. Herkesin emegi çoktu üzerimizde. Herkese çok tesekkür ederiz” derken, damat Suat Akgün ise, “Bakanimiza programa katildigi için çok tesekkür ederiz. Güzel günümüze sahitlik ettiler ve bu ana bizi hazirladilar. Herkese tesekkür ediyoruz. Insallah diger gençlere umut oluruz. Hayallerinizin pesinde kosmaya devam edin. Her sartta mutluluga ulasabilirsiniz” seklinde konustu.

Bakan Kasapoglu, nikahin ardindan çift ile hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA