Kocasinan, Ihalelerde 176 Milyon 380 Bin Türk Lirasi Gelir Elde Etti

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farkli noktalarinda bulunan 15 adet tasinmaz için düzenlenen ihalelerde toplam 176 Milyon 380 bin Türk Lirasi gelir elde etti. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde, meclis salonunda yapilan ihalelere ilgi yogun oldu. “Hayirli olsun” dilekleriyle ihaleyi açan Baskan Çolakbayrakdar ile katilimcilar arasinda zaman zaman tatli pazarliklarin da yasandigi ihaleler, renkli görüntülere sahne oldu.

Kocasinan, Ihalelerde 176 Milyon 380 Bin Türk Lirasi Gelir Elde Etti


Encümen huzurunda açik artirma ve kapali teklif usulüyle gerçeklestirilen ihalelerde; 3 adet villa arsasi, 4 adet konut arsasi, 4 adet ticaret arsasi ve 4 adet konut disi kentsel çalisma arsasi olmak üzere toplam 15 tasinmaz satisa sunuldu. “Hayirli olsun” dilekleriyle açilis yapan Baskan Çolakbayrakdar ile katilimcilar arasinda zaman zaman tatli pazarliklarin da yasandigi ihaleler, renkli görüntülere sahne oldu.

Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in daha çok degerlendigini ifade eden Baskan Çolakbayrakdar, hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin ve yasam kalitesinin daha da artirilmasi için gayret ettiklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar, sözlerini su sekilde sürdürdü: “Bölgemizin ve sehrimizin kalkinmasi, Kocasinan’imizin daha da güzellesmesi için gayret gösteriyoruz. Yeni Kocasinan´da mekan sahibi olan vatandaslarimiza hayirli olsun diyorum. Ihalelerden elde ettigimiz gelir daha iyi ve daha kaliteli hizmetler olarak vatandaslarimiza geri dönüyor. Elde edilen her kurus, Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina ve ilçenin ayni zamanda ülkemizin ekonomisinin büyümesine de katki saglayacaktir. Bu vesileyle hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazlari alan vatandaslarimiza hayirli ugurlu olsun”.

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farkli noktalarinda bulunan ve yüzde 25 pesin, 10 ay taksit seçenegi ile satisa sundugu tasinmaz ihalelerden toplam 176 Milyon 380 bin Türk Lirasi gelir elde etti. Ayrica Kocasinan Belediyesi’ne ait Yenidogan Mahallesi’nde bulunan 1 adet arsanin satisi ise 15 gün içerisinde sonuçlandirilmak üzere pazarliga birakildi.
Kaynak: İHA