Silahiyla 2 Kisiyi Yaralayan Sahis Çiktigi Çatida Vatandaslara Korkulu Anlar Yasatti

Ordu’nun Ünye ilçesinde psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen bir kisi, kavga ettigi sahislari silahla yaraladiktan sonra bir binanin çatisina çikarak kendini kilitledi. Itfaiyenin açtigi atlama yatagina ates ederek çevredeki vatandaslara korku dolu anlar yasatan sahsi polisin ikna çalismalari sürüyor.

Silahiyla 2 Kisiyi Yaralayan Sahis Çiktigi Çatida Vatandaslara Korkulu Anlar Yasatti
Olay, ilçenin Kaledere Mahallesi Öznur Kartal Caddesi üzerindeki 5 katli bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen Selami O., binanin birinci katindaki kiraathanede 2 kisiyle tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi ile Selami O., silahla tartistigi Ercan Ocakdan ile Mustafa Tonka’yi yaraladi. Yaralilar olay yerine çagrilan saglik ekiplerince Ünye Devlet Hastanesine kaldirilirken, Selami O. binanin çatisina çikarak kendisini kilitledi. Ünye Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi alirken, ekiplerin sahsi ikna çabalari sonuçsuz kaldi. Olay yerinde toplanan vatandaslar ise yasananlari adeta film izler gibi izledi. Emniyet güçlerinin uyarilarina aldiris etmeyen vatandaslar, binanin karsisindan cep telefonlariyla yasanan olayi kaydetti.



Ordu’dan Özel Harekat ekipleri sevk edildi

Ordu’dan Özel Harekat ekipleri de ilçeye sevk edildi. Uzun çabalar sonucunda sahisla temas kuran ekiplerin ikna çabalari yine sonuçsuz kaldi. Ordu Büyüksehir Belediyesi Ünye Itfaiye Amirligi ekipleri, binanin yakininda atlama yatagi kurmaya basladi.

Bunu gören sahis, belindeki silahla pes pese itfaiye atlama yatagina ates etti. Bu sirada büyük korku ve panik yasanirken, sahis çati katina kimsenin çikmasina izin vermedi. Yakinlari araciligiyla sahsi ikna çabalari telefonla devam etti. Ekiplerin Selami O.’yü ikna çabalari sürüyor.
Kaynak: İHA