Yüzü Kar Maskeli Süphelilerin Hirsizlik Girisimi

Eskisehir’de bir apartmanin kapi otomatini sase ettirerek açmaya çalisan yüzü kar maskeli iki sahis, güvenlik kameralarini fark ettikten sonra olay yerinden uzaklasirken iddiaya göre ayni gece farkli binalara da ayni yöntemle girildi.

Yüzü Kar Maskeli Süphelilerin Hirsizlik Girisimi
Geçtigimiz günlerde Tepebasi ilçesi Sirintepe Mahallesi’nde bulunan bir apartmana yüzü kar maskeli iki kisi tarafindan ilginç bir yöntemle girilmeye çalisildi. Sabaha karsi olan girisimde, iki sahis apartmanin önüne gelerek önce etrafi kontrol ediyor. Bir sahis etrafi kolaçan etmeye devam ederek, diger sahis ise kapi otomatini iddiaya göre sase yaptirarak kilidi açmaya çalisiyor. Bir süre ugras veren yüzü maskeli iki sahis, güvenlik kamerasini fark ettikten sonra olay yerinden uzaklasiyor. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasi tarafindan kayit altina alindi.

Girisimin oldugu apartmanin yöneticisi Cengiz Öztürk, ayni gece baska apartmanlara girildigini iddia ederken, "Sabaha karsi saat 4 gibi gelip kapi sifresini yerinde sökmüsler. Kildin arkasindan sase yaptirip kapiyi açacaklari zaman kamerayi fark ediyolar. Daha sonra olay yerinden kaçmislar. Sokakta ayni gece 2 apartmanda ayni sekilde girmisler ama onlarda güvenlik kamerasi yok" dedi.

Kaynak: İHA