Istanbul'da Helikopter Destekli 'Yeditepe Huzur' Uygulamasi

Istanbul Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, helikopter destekli “Yeditepe Huzur Uygulamasi” gerçeklestirdi. Taksim Meydani’nda ve Fatih’te gerçeklestirilen uygulamada süpheli sahislarin kimlik sorgulari yapilirken araçlar didik didik arandi. Uygulamada hassas burunlu narkotik köpegi de kullanildi.

Istanbul'da Helikopter Destekli 'Yeditepe Huzur' Uygulamasi


Istanbul Il Emniyet Müdürlügü tarafindan saat 20.00 siralarinda il genelinde helikopter “Yeditepe Huzur Uygulamasi” yapildi. Uygulama, Beyoglu Taksim Meydani, Fatih Millet Caddesi ve Kadiköy basta olmak üzere belirlenen birçok noktada gerçeklestirildi.

Uygulamaya, Asayis Sube Müdürlügü, Ilçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme ve Narkotik Suçlarla Mücadele subelerine bagli polis ekipleri katildi.

Taksim Meydani’ndaki denetimde trafik ekipleri, sürücü ve araçlarin belgelerini inceledi. Asayis ekipleri de araçlari kontrol ederek, sürücü ve yolcularin üst aramasini gerçeklestirdi. Süpheli görülen araçlar hassas burunlu narkotik köpegi Kanit tarafindan didik didik arandi.

Öte yandan Fatih’te de uygulama yapildi. Uygulamada, bir motosiklet sürücüsüne ehliyeti olmamasindan dolayi 8 bin 190 TL, plakayi kapatmaktan da bin 671 TL ve motosiklet sahibine de 8 bin 190 TL, olmak üzere toplamda 18 bin 51 TL para cezasi kesildi.
Kaynak: İHA