Hacibaba Subeleri Depremden Hasarsiz Çikti, Çalisan Kadrosuyla Çarklar Dönmeye Basladi

Diyarbakir’da çarklar dönmeye basladi. Yaklasik yarim asirdir tatli sektöründe nam salan Hacibaba Pastaneleri deprem sonrasi subelerinde hasar tespiti gerçeklestirdi. Isletme, hasarsiz çikan subelerinde tam kadro personellerini isten çikartmadan çalismalarina basladi.

Hacibaba Subeleri Depremden Hasarsiz Çikti, Çalisan Kadrosuyla Çarklar Dönmeye Basladi
Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Diyarbakir’da çarklar dönmeye basladi.

Tatli sektöründe yarim asra yakin bir zamandir dünyaya nam salan ve birçok tadi Türkiye’ye kazandiran Hacibaba Pastaneleri üretime basladi.

Hasar tespiti için tüm subelerini inceleyen ve hasar almadigini söyleyen Yönetim Kurulu Baskani Yilmaz Elaldi, ticaret için insanlarin canini hiçe sayacak kadar gamsiz olmadiklarini vurgulayarak personel istihdamini artirdigini kaydetti.

Elaldi, “Türkiye’ye geçmis olsun 11 ilimizde asrin felaketi dedigimiz büyük depremler yasadik. Ölenlere Allah’tan rahmet kalanlara da sabir ve sifa diliyorum. Depremden 3 gün sonra mimar ve mühendislerimiz subelerimizde denetimler yapti, Allah’a sükür hasar yok güvenli bir sekilde hizmet vermekte tüm subelerimiz. Vatandaslarimiz çok rahat bir sekilde subelerimize gelebilirler bir ticaret için insanlarin canini hiçe sayacak kadar gamsiz degiliz. Hem depremzedelere yönelik hem de personellerimize yönelik hasbelkader az ya da çok elimizi tasin altina sokmaya çalisiyoruz, çalisacagiz da, çünkü zorundayiz bu bizim insani görevimiz. Biz pandemide de zor sartlara ragmen eleman kisitlamasina gitmedik, bugünde gitmedik ve insallah yarin da gitmeyecegiz" dedi.

Kaynak: İHA