Depremzede Kadindan Duygu Dolu Sözler Açiklamasi 'Herkes Gitti, Sadece Devletimiz Kaldi'

Depremin merkez üssü Kahramanmaras’ta, depremzede kadinin söyledigi sözler herkesi duygulandirdi. Sefkatli bir dokunusun bile yeterli oldugunu söyleyen depremzede kadin, kendilerini ziyaret eden Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’a, "Bize, ’Nasilsiniz, iyi misiniz kardesim?’ demeniz yeterli. Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan her seyi yapacak inaniyorum. Kurban olayim, o düsmesin diye ugrasiyoruz. O düsmesin ki biz rahat edelim. Herkes gitti, sadece devletimiz. Allah’ima sükürler olsun" dedi.

Depremzede Kadindan Duygu Dolu Sözler Açiklamasi 'Herkes Gitti, Sadece Devletimiz Kaldi'


Kahramanmaras’in Dulkadiroglu ilçesinde çadir kentleri ziyaret eden Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, depremzedelerle bir araya gelerek acilarina ortak oldu. Bir depremzedeye istekleri olup olmadigini soran Baskan Biyik, kadinin verdigi cevap karsisinda duygulandi. Evinin yikildigini söyleyen depremzede kadin, "Hangi birimize ev vereceksiniz? Bize, ’Nasilsiniz, iyi misiniz kardesim?’ demeniz yeterli. Bu çok güzel bir sey, tesekkür ediyoruz. Hepimize ev veremezsiniz, böyle bir istegimiz de yok. Allah sizden razi olsun. Hep buradaydiniz. Geçecek tabi ki, insan her seye alisiyor. Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan her seyi yapacak inaniyorum. Kurban olayim, o düsmesin diye ugrasiyoruz. O düsmesin ki biz rahat edelim. Herkes gitti, yardimseverler de gitti. Sadece devletimiz burada kaldi, Allah’ima sükürler olsun. Kizilay geldi, her gün yemek getiriyor. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.



"Devlet var olsun ki millet var olsun"

Kötü günlerin geride kalacagini söyleyen Baskan Muzaffer Biyik, "Her sey geçecek. Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan her seyi yapiyor. Sizin hayir duaniz, milletin hayir duasi bize yeter, asamayacagimiz zorluk yok. Allah devletimize zeval vermesin. Devlet var olsun ki millet var olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA