'Baris Manço'Nun Adi Didim'de Yasatilacak

Didim Belediye Meclisinin Mart ayi olagan meclis toplantisi yapildi. Toplantida Didim Belediyesi’ne ait Gençlik Merkezinin adi “Baris Manço Gençlik Merkezi ve Sanat akademisi” degistirildi.

'Baris Manço'Nun Adi Didim'de Yasatilacak


Didim Belediye Meclisinin Mart ayi olagan meclis toplantisi Belediye Baskani A. Deniz Atabay baskanliginda gerçeklestirildi.

Toplantiya CHP’li Ahmet Yilmaz ile AK Partili Metin Çakir mazeretli olarak katilmadi. Gündemde yer alan Didim Gençlik Merkezi Isim Degisikligi” konusu ele alindi. Maddeyle ilgili bilgiler veren Belediye Baskani Deniz Atabay “Baris Manço 7’den 77’ye dernegi var. Biz geçtigimiz günlerde de bu merkezde rahmetli Manço’yu ve Cem Karaca’yi anmistik. Ardindan bir süreç geçti ve bu dernekle yeniden görüsüldü. Manço’nun esi Lale hanimla da konustuk ve sikinti olmayacagini söyledi.

Bu anlamda 7’den 77’ye herkesin sevdigi Baris Manço’nun adini verilmesi anlaminda dernekle de mutabakat yaptik” dedi.

Madde oy birligiyle kabul edildi.

Gündemin besinci maddesinde ise Didim Gençlik Merkezi Dügün Salonu ücreti belirlenmesi konusu ele alindi. Madde Plan ve Bütçe komisyonuna sevk edildi. Gündemin altinci maddesinde ise Dolu kadro degisikligi” konusu oy birligiyle kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen besinci maddenin görüsülmesi için oturuma 15 dakika ara verildi.

Aranin ardindan gerçeklestirilen ikinci oturumda Didim Gençlik Merkezi Dügün Salonu ücreti komisyonca meclise sunuldu. Hafta için 6 bin TL, hafta sonu ise 8 bin TL olmasini önerilen teklif oy birligiyle kabul edildi.
Kaynak: İHA