Ziyaretçilerinin Adeta Basini Döndüren Ters Evi 29 Bin 694 Kisi Ziyaret Etti

Antalya Kemer Belediyesi tarafindan yapilan ve Kemer Villa adiyla bilinen Kemer’deki ters ev, açildigi günden bu yana yerli ve yabanci misafirlerin ilgi odagi haline geldi. Ters evi, açildigi 2021 yilindan bu yana toplam 29 bin 694 kisi ziyaret etti.

Ziyaretçilerinin Adeta Basini Döndüren Ters Evi 29 Bin 694 Kisi Ziyaret Etti
Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlari arasinda yer alan Kemer’de, Kemer Belediyesinin sürdürülebilir turizm projeleri arasinda yer alan Kemer Villa isimli ters ev, açildigi günden bu yana yerli ve yabanci misafirlerin ilgi odagi haline geldi.

Yerli ve yabanci misafirlere hizmet vermeye basladigi 2021 yili yaz sezonundan bu yana ters evi 23 bin 771 yerli, 5 bin 923 yabanci misafir ziyaret etti. Her seyin ters yapildigi yapi, farkli simetri algisi ile ziyaretçilerinin hem hos vakit geçirmesini sagliyor hem de bas dönmesi hissi yasatiyor.

Kemer Belediyesinin sürdürülebilir turizm projeleri arasinda yer alan ters eve gelen yerli ve yabanci misafirler; tavan ve çatinin yerde, yerde olmasi gerekenlerin ise tavanda olmasi karsisinda hem sasiriyor hem de bol bol fotograf çekiyor.

Kemer’e gelen yerli ve yabanci misafirlerin hos vakit geçirebilecegi alanlar olusturduklarina isaret eden Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, "Ters ev, 2021 yilinin yaz aylarinda hizmete girdi ve açildigi ilk günden bu yana ilgi odagi haline geldi. Özellikle çocuklar yapinin içinde hem çok egleniyor hem de bol bol fotograf çektiriyor. Ziyaretçilerinin adeta basini döndüren ters evi bugüne kadar 29 bin 694 kisi ziyaret etti. Ilçemize gelen misafirlerimizin ters evi de görmelerini tavsiye ederim" dedi.

Kaynak: İHA