Kaymakam Yilmaz Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

Alapli Kaymakami Vedat Yilmaz, Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Alapli ilçesinde misafir edilen depremzede aileleri ziyaret etti.

Kaymakam Yilmaz Depremzede Aileleri Ziyaret Etti
Kaymakam Vedat Yilmaz afet bölgelerinden gelen depremzedelerin yaralarini bir nebze de olsa sarabilmek için yerlestirildikleri evlerde ziyaret ederek geçmis olsun dileklerinde bulundu. Depremde yasanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yasam kosullarini iyilestirmek için misafirperverliklerini gösteren, emegi ve katkisi bulunan herkese tesekkür eden Kaymakam Yilmaz, tüm Alapli olarak ihtiyaçlarin karsilanmasi için üstün gayretle çalismaya devam ettiklerini belirtti.

Kilçak köyü Fatih Mahallesi’nde hayirseverlerce tahsis edilen evlere yerlestirilen depremzede ailelere geçmis olsun dileklerini ileten Kaymakam Yilmaz, her zaman depremzedelerin yaninda olduklarini ve olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Alapli halkiyla birlikte ilk günden itibaren deprem bölgelerine yardim malzemesi ulastirmak için canla basla çalistiklarini belirten Yilmaz, "Ilçemize gelen ailelere hayirsever vatandaslarimiz evlerini açtilar ve destekte bulundular. Biz de Kaymakamlik olarak onlarin hep yanindayiz ve ihtiyaçlarinin karsilanmasi noktasinda gerekli destegi veriyoruz" dedi.

Kaymakam Yilmaz, 70 aileden olusan 246 depremzdenin misafir edildigini sözlerine ekledi.

Kaymakami Yilmaz’in depremzede aileleri ziyaretine, Alapli Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdür Vekili Recep Uysal, Alapli Merkez Mahallesi Muhtari Yasar Atkan ve Alapli Kilçak köyü Muhtari Ahmet Uysal da eslik etti.
Kaynak: İHA