Tepebasi Asevinden Depremzedelere Kahvalti Ve Yemek Ikrami

Tepebasi Belediyesi Nihal-Ismail Akçura Asevi personeli deprem bölgesindeki depremzedelere 5 bin kisilik sabah kahvaltisi ve aksam yemegi ikramini sürdürüyor.

Tepebasi Asevinden Depremzedelere Kahvalti Ve Yemek Ikrami
Tepebasi Belediyesi, çesitli afetlerle mücadele eden kentlere yardim saglamaya devam ediyor. Tepebasi Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilde büyük yikima yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremler sonrasinda bölgeye yardimlar konusunda AFAD ile koordineli olarak hemen harekete geçti. Nihal-Ismail Akçura Asevi personeli ekipmanlari ile depremden büyük oranda etkilenen Gaziantep’in Islahiye ilçesine giderek çalismalarina basladi.

Uzman personel tarafindan titizlik ile hazirlanan 5 bin kisilik kahvalti ve sicak yemekler, depremzedelere servis ediliyor.

Asevi yetkilileri, depremzedelere geçmis olsun dileklerini iletirken her zaman yanlarinda olduklarini belirtti.

Kaynak: İHA