6 Aylik Yigit Bebek, Depremin 80. Saatinde Sag Kurtarildi
Türkiye’yi sarsan ve 10 ili etkileyen Kahramanmaras merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin 80. saatinde 6 aylik Yigit bebek, Adiyaman’daki enkazdan sag olarak çikarildi.

Depremin ilk günü Ordu’dan bölgelere giden ekipler çalismalarini sürdürürken, Adiyaman’da bulunan AFAD Ordu ekibi ve gönüllüler, 6 aylik Yigit Çalis isimli bebegi enkazdan sag kurtardi. Saglik durumunun iyi oldugu ögrenilen Yigit bebek, saglik ekiplerine teslim edildi.
Geçici görevlendirilme ile Adiyaman’da bulunan Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Allah razi olsun, devletimiz, milletimiz el ele. Yogun bir çalisma var. 6 aylik Yigit Çalis bebegimiz Ordu AFAD ve gönüllülerinin çalismasinin sonucu sag olarak çikartilmis ve acil saglik ekiplerine teslim edilmistir" ifadelerine yer verdi.
