Mavi Vatan Sevdalilari Için Hazirlanan Özel Hediyeler Vitrinlerde Yerini Aldi

Dünyada yaklasik 16 asirdan bu yana kutlanan ‘14 Subat Sevgililer Günü’ nedeniyle birçok sektörde hareketlilik yasanmaya basladi. Herkes kendi ilgi alanina göre hediye seçimi yaparken, merkezi Aydin’da bulunan ‘Su Üstünde Blogu’ deniz ve Mavi Vatan sevdalilari için hazirladigi birbirinden degisik hediyeler vitrinlerde yerini aldi.

Mavi Vatan Sevdalilari Için Hazirlanan Özel Hediyeler Vitrinlerde Yerini Aldi
Insanligin var olusundan bu yana insanlarin birbirlerine olan sevgi ve muhabbetlerini hediyeleserek gösterdigini belirten Su Üstünde Blogu Magazasi’nin yetkilisi Kenan Yalçin, “Karadaki yasam kadar su üstündeki yasam da dünya genelinde oldugu gibi 3 tarafi denizlerle çevrili ülkemizde de oldukça önemli. Denizcilik hobisine sahip birisi için evinizde deniz esintisini tasiyacak aksesuar ve maketler tüm özel günlerde oldugu gibi 14 Subat Sevgililer günü için de oldukça ilgi görüyor. Bu nedenle özel bir çalisma yaparak, basta gemi maketleri ve aksesuarlari olmak üzere denizcilik tarihinden özgün fotograflar ve bilgilerle dolu bir kitap hazirladik. Evde, ofiste hatta çalisma masasinda bile deniz ruhunu yasatacak hediyelerle 14 Subat’ta deniz ve Mavi Vatan tutkunlari en güzel hediyeyi sunuyoruz” dedi.

“Hatirasi da degerli”

Globallesen ve bir sehir haline gelen dünyada sevgiye olan ihtiyacin da her geçen gün arttigini belirterek bu yil sevgililer gününe özel çalisma yaptiklarini belirten Yalçin, “Su Üstünde Blogu olarak hasret çeken sevgililerden, yan yana olup sevgisini en iyi sekilde ifade etmek isteyenlere kadar çok güzel bir çalisma yaptik. Gemi maketlerinden, özenle tasarlanmis eserlere ve kitaplara hatta su üstündeki yasamlari ele alan filmlerin kayitli oldugu dijital verilere kadar genis bir hediye konsepti hazirladik” diyerek hatirasi da oldukça degerli olan 14 Subat’a özel hediyelerin satisinin basladigini belirtti.

Kaynak: İHA