IYI Partili Ergun Açiklamasi 'Belediye Baskanimiz Ünal Çetin'in Yanindayiz'

IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Metin Ergun, IYI Parti Çanakkale Il Baskanliginda yaptigi basin açiklamasinda, ‘yolsuzluk’ ve ‘rüsvet’ iddiasiyla düzenlenen operasyonda tutuklanan Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin’in yaninda olduklarini söyledi.

IYI Partili Ergun Açiklamasi 'Belediye Baskanimiz Ünal Çetin'in Yanindayiz'
IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Metin Ergun, Gökçeada Belediyesi’ne ’yolsuzluk’ ve ’rüsvet’ iddiasiyla düzenlenen operasyonla ilgili IYI Parti Çanakkale Il Baskanliginda basin açiklamasi düzenledi.

Genel Baskan Yardimcisi Metin Ergun, basin toplantisinda dünkü tutuklamayi degerlendirdi. Basin toplantisina IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Ridvan Uz, Il Baskani Selahattin Yildizlar, ilçe baskanlari ve çok sayida partili katildi.

Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin’in dedikoduya bagli olarak tutuklandigini iddia eden IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Metin Ergun, "Sorusturma dosyasinda hiçbir somut delil yoktur. Üstelik tutuklamayi gerektirecek sartlar da gerçeklesmemistir. Sayin Baskanimizin kaçma süphesi yoktur ve ortada bir delil olmadigindan delilleri karartma ihtimali de yoktur. Biz IYI Partililer olarak, tipki Gökçeadalilar ve bütün Çanakkaleliler gibi, seçilmis Belediye Baskanimiz Ünal Çetin’in yanindayiz, kendisinin masum oldugundan süphemiz yoktur. Bilinmelidir ki Gökçeadalilarin siyasi iradesine sonuna kadar sahip çikacagiz” dedi.

Kaynak: İHA