Genç Isadami Mehmet Enlioglu Basarisini Ve Markasini Dünyaya Tanitiyor
Sosyal medyada ve is hayatinda kendine yer bulan Mehmet Enlioglu, basari öyküsünü dünyaya tanitmaya devam ediyor. Enlioglu, 7. ödülünden sonra markasini yurt disina açacagini duyurdu.

Küçük yaslarda is hayatina atilan ve ufak bir cep telefonu dükkani ile esnafliga baslayan genç girisimci Mehmet Enlioglu, kisa sürede markasini duyurup basariya ulasti. Is hayatindan sonra sosyal medyayi kullanarak kara mizah içerikleriyle kendini tanitarak ünlendi. Çektigi içerikleriyle gündeme gelen Enlioglu, 1 yil içerisinde 7 tane basari ödülü aldi.
“Amerikali yatirimcilarin dikkatini çekiyor”
Amerikali yatirimcilarla görüsme içerisinde oldugunu ifade eden Mehmet Enlioglu, “Türkiye’de saglam ve kararli adimlarla yürüdük, halkimiza en iyi sekilde hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz. Sektörümüzde en iyisi olduk ve Avrupali isadamlari Türkiye’de markamiza yatirim yapacak” diye konustu.
