Depremzede Aileler Ve Çocuklar, Düzenlenen Eglencede Moral Buldu

Yasanan deprem afetinin ardindan Kastamonu’ya gelen depremzede çocuklar ve aileleri, Kastamonu Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlikte gönüllerince eglendi.

Depremzede Aileler Ve Çocuklar, Düzenlenen Eglencede Moral Buldu
Kastamonu Belediyesi, depremzede çocuklar ve aileleri için Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda etkinlikler gerçeklestirmeye devam ediyor. 11 ili etkileyen Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Kastamonu’ya gelen depremzede aileler ve çocuklari, Kastamonu Belediyesi tarafindan düzenlene ücretsiz etkinliklerde moral buldu. Depremzede çocuklara moral olmak ve çocuklarin kaynasmasini saglamak amaciyla düzenlenen etkinliklerde palyaçolar, yüz boyama sanatçilari, balon ustalari, bilim egiticileri, tiyatro, müzikli eglence ile sihirbazlik gösterileriyle çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Hem ailelerin hem de çocuklarin moral buldugu eglenceye ilgi yogun oldu. Ayrica Kastamonu Belediyesi ekiplerince etkinlige gelen ailelere ve çocuklara çesitli hediyeler verilerek balon dagitildi.

Depremzede çocuklar, düzenlenen etkinlikten dolayi çok mutlu olduklarini belirterek, “Deprem olduktan sonra ailemizle birlikte Kastamonu’ya geldik. Kastamonu Belediyesi tarafindan eglence düzenlenmis. Bizde biraz olsun moral bulmak için vakit geçirmeye geldik. Hem yüzümüzü boyadilar hem bizlere hediyeler verdiler hem de balon dagittilar. Çok eglendik, çok mutlu olduk. Biraz olsun depremi unuttuk” dediler.
Kaynak: İHA