Afet Bölgesindeki Can Dostlara Osmangazi Sefkati

Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri, Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen sahipsiz hayvanlarin aç kalmamalari adina deprem bölgesinde yemleme çalismalari yürütüyor.

Afet Bölgesindeki Can Dostlara Osmangazi Sefkati
Kahramanmaras’ta meydana gelen depremlerin hemen ardindan tüm imkanlarini seferber eden Osmangazi Belediyesi, is makineleriyle, sicak yemek ikramlariyla ve yardim TIR’lari ile depremzede vatandaslarin yaninda olup yaralari sararken, afet bölgesindeki can dostlari da unutmadi.

Merkez üssü Kahramanmaras olan 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremler, yalnizca insanlari etkilemedi. Asrin felaketi nedeniyle binlerce hayvan da yuvasiz kaldi. Enkazlar arasinda hayata tutunma mücadelesi veren sokak hayvanlarina Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri, yardim eli uzatti. Belediye ekipleri, deprem bölgesinde bulunan sokak hayvanlarina mama destegi veriyor. Afet nedeniyle beslenme imkanlari azalan sokaktaki can dostlari yalniz birakmayan belediye ekipleri, muhtelif noktalara sokak hayvanlari için düzenli olarak mama birakiyor.
Kaynak: İHA