Depremzedeler Için Battaniye Ve Pijama Dikiyorlar

Erzurum Büyüksehir Belediyesi (ESMEK) ve Erzurum Uzundere Halk Egitim Müdürlügü is birligi, Uzundere halki, Egitimcilerin ve Kursiyerlerin katkilari ile üretilen polar battaniye ve kislik pijama, esofman takimlari depremzedelere gönderiliyor.

Depremzedeler Için Battaniye Ve Pijama Dikiyorlar
10 gündür üretim yapan Uzundere Halk Egitim Müdürlügü yaralar sarilana dek üretimini sürdürecek.

Uzundere Ilçe Kaymakami Kübra Demirer Uzundere Halk Egitim Müdürü Selahattin Özkaya ve Uzundere Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Yilmaz esliginde üretim atölyesinde incelemelerde bulundular.

Uzundere Halk Egitimi Merkezi Müdürü Selahattin Özkaya, ’’6 Subat 2023 tarihinde Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremde zarar gören kardeslerimize destek olmak, acilarini paylasmak amaciyla Uzundere Halk Egitimi Merkezi ve Erzurum Büyüksehir Belediyesi (ESMEK) isbirligi, Uzundere halkimizin, egitimcilerimizin, kursiyerlerimizin katkilari ile polar battaniye, çocuk pijama ve esofman takimi dikimi yaparak deprem bölgesine gönderiyoruz. Depremzede kardeslerimizin sadece giyim degil her türlü ihtiyaçlari karsilanincaya kadar bu çalismalarimiz devam edecektir. Depremde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralilara acil sifalar niyaz ediyoruz’’ ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA