Depremde Yasli Adamin Kedisini Kurtarma Ani Yürekleri Isitti

Malatya’da, Kahramanmaras merkezli 7.6 büyüklügündeki depreme ait görüntüler güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, depremle vatandaslarin panik anlari görülürken, yasli bir adamin can dostu kedisini kurtarma çabasi ve kedisini alarak alandan en son çikmasi yürekleri isitti.

Depremde Yasli Adamin Kedisini Kurtarma Ani Yürekleri Isitti
Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçelerinde yasanan ve 10 ilde yikima neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklügünde iki yikici depremin ardindan yaralar sarilmaya devam ederken, bölgede çekilen görüntüler ise afetin boyutunu gözler önüne sergiliyor. Malatya’da günler sonra ortaya çikan Malatya’da bir camide 7.6 büyüklügündeki depreme ait görüntüler ortaya çikti. Vatandaslarin can havliyle kendilerini disari attigi görülürken, yasli bir adamin deprem aninda ilk önce kedisini almaya çalismasi ve pesinden kosmasi yürekleri isitti.

Güvenlik kameralarina yansiyan o görüntülerde, deprem anindan itibaren kedinin saga sola dogru kaçtigi, yasli adamin pesinden kostugu ve bir süre sonra yakaladigi kedisini omzuna koyarak bulunduklari alana geldigi görülüyor. Yasli adamin, kedisini pusete koyduktan sonra camiden en son çiktigi anlar görenleri duygulandirdi.
Kaynak: İHA