Manisa Emniyeti Bir Haftada Uyusturucudan 92 Süpheliyi Gözaltina Aldi

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve diger birimlerce son bir haftada uyusturucuyla mücadelede çalismalarinda 92 süphelinin gözaltina alindigi ve 6 süphelinin de tutuklanarak cezaevine gönderildigi açiklandi.

Manisa Emniyeti Bir Haftada Uyusturucudan 92 Süpheliyi Gözaltina Aldi
Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve diger birimlerce il merkezi ve ilçelerinde uyusturucu madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik yapilan çalismalarda, 13-20 Subat tarihleri arasinda il genelinde toplam, 71 olayin meydana geldigi, 92 süpheli sahsin ise gözaltina alindigi bildirildi.

Gözaltina alinan sahislardan adli mercilere sevk edilen 6 süphelinin tutuklanarak cezaevine gönderildigi ögrenildi.

Yapilan çalismalarda son bir hafta içinde 188 adet sentetik ecza hapi, 118 gram esrar maddesi, 76 gram metamfetamin maddesi, 10 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet ecstasy, 5 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet ruhsatsiz tüfek, 10 adet fisek, 1 adet hassas terazi, 4 adet uyusturucu madde kullanmaya yarayan aparat ve 9 bin 655 TL uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi düsünülen para ele geçirildigi bildirildi.

Kaynak: İHA