Siirt Valisinin Esi Güney Hacibektasoglu, Depremzede Aileleri Yalniz Birakmadi

Kahramanmaras merkezli 7,7 ve 7,6’lik depremde yaralanan ve hayatini kaybeden vatandaslarin ailelerini ziyaret ederek yakindan ilgilendi.

Siirt Valisinin Esi Güney Hacibektasoglu, Depremzede Aileleri Yalniz Birakmadi
Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu’nun esi Güney Hacibektasoglu beraberinde Vali Yardimcisi Mehmet Sert ve kriz masasinda görevli bazi kurum müdürleri ile birlikte Kahramanmaras merkezli depremde hayatini kaybeden vatandaslarin ailelerine ve yakinlarina taziye ziyaretinde bulunarak, bassagligi ve sabir diledi. Hacibektasoglu ve beraberindeki heyet deprem bölgesinden getirilerek Siirt Egitim ve Arastirma Hastanesinde tedavi altina alinan hastalari ziyaret ederek, geçmis olsun dileginde bulundu. Vali esi Güney Hacibektasoglu daha sonra Esma Hatun Kiz Yurdu ve Gençlik Merkezinde bulunan depremzede aileleri ziyaret etti.

Depremzede ailelerin sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Hacibektasoglu, “Tüm kurumlarimiz, sivil toplum kuruluslarimiz ve aziz vatandaslarimizla birlik beraberlik içerisinde afetzede vatandaslarimiz için çalisiyoruz. Devletimizin tüm imkan ve kabiliyetleri misafirlerimiz için seferber edilmistir. Depremde hayatini kaybeden tüm vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yarililarimiza acil sifalar diliyorum. Aziz milletimizin basi sag olsun” dedi.

Kaynak: İHA