Osmaniye'de Yikici Depremin Izleri Siliniyor
Kahramanmaras merkezli depremlerin 13. gününde Osmaniye’de enkaz temizleme ve vatandaslarin güvenli bölgelere yerlesim çalismalari sürüyor. Havadan görüntülenen Osmaniye’de enkazlar is makinalari ile kaldirilirken depremin izleri havadan görüntülendi.

Rizaiye Mahallesinde oturan ve evi hasar gören Ibrahim Deger yasananlara çok üzüldügünü söyledi.
Büyük bir afet atlattiklarini, dimdik durarak bu sürecin hep birlikte atlatilacagini ifade eden Osman Ilengiz de “Kendi yaptigim binada hasar olmadi. Burada ülke olarak büyük bir afet yasadik. Benim çocuklugumda burasi köy gibiydi simdi sehir oldu. Büyük bir afet atlattik. Çok sükür yasiyoruz bir daha hiç kimse böyle bir afet yasamasin. Millet olarak dimdik duracagiz, sükredecegiz” dedi.
Osmaniye’de esnaf ve vatandaslar yaralari sararak depremin izlerini silmeye çalisirken, bazi vatandaslarin parklarda namaz kildigi görüldü.
