Depremde Hayatini Kaybedenlere Rahmet, Yarali Depremzedelere Sifa Duasi Yapildi

Bilecik Il Müftülügü tarafindan düzenlenen subat ayi personel toplantisinda depremzedeler için Kur’an-i Kerim okunarak dua edildi.

Depremde Hayatini Kaybedenlere Rahmet, Yarali Depremzedelere Sifa Duasi Yapildi
Bilecik Il Müftülügü tarafindan düzenlenen subat ayi personel toplantisi Dursun Fakih Imam Hatip Ortaokulu konferans salonunda Bilecik Il Müftüsü Ali Erhun baskanliginda yapildi. Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki depremde hayatini kaybeden vatandaslara rahmet ve yarali depremzedelere sifa duasiyla baslayan toplantida Diyanet Isleri Baskanliginca belirlenen personele duyurulmasi gereken gündem maddeleri ve il genelindeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasiyla ilgili konular tartisilarak karara baglandi.

Ayrica, meydana gelen iki deprem nedeniyle zarar gören Hatay’a 55 kisilik ekiple giderek çalismalara destek olan Müftü Erhun, buradaki çalismalar hakkinda personeli bilgilendirdi. Depremzedelere yönelik yapilacak çalismalar hakkinda Diyanet Isleri Baskanliginin talimatlari din görevlilerine ve Kur’an Kursu ögreticilerine anlatildi.

Toplanti sonunda Il Müftüsü Erhun, emekliye ayrilan din görevlileri Mesut Karabiyik, Osman Özkan, Ahmet Çakir ve Necmi Uyar’a plaket vererek tesekkür etti. Toplantiya müftülük yetkilileri merkez ve köy camilerinde görev yapan imam-hatip, müezzin-kayyimlar ve Kur’an Kursu ögreticileri katildi.

Kaynak: İHA