Beyoglu Belediyesi'nin Mobil Oyun Parkuru Depremzede Çocuklarin Yüzünü Güldürdü

Beyoglu Belediyesi, depremzede çocuklara, yasadiklari olumsuz durumu bir nebze olsun unutturmak amaciyla Kahramanmaras merkezde mobil oyun parkuru olusturdu. Her gün depremzedelerin yasadigi farkli bir noktada kurulan Mobil Oyun Parkuru ile çocuklarin eglenceli bir gün geçirmesi saglaniyor.

Beyoglu Belediyesi'nin Mobil Oyun Parkuru Depremzede Çocuklarin Yüzünü Güldürdü
Merkez üssü Kahramanmaras olan ve 11 ili vuran depremlerden en çok etkilenenlerden birisi de çocuklar oldu. Kimisi anne babasini, kimisi kardesini, kimisi de yakinlarini kaybetti. Beyoglu Belediyesi, evlerinin yikilmasi veya hasar görmesi nedeniyle kurulan geçici yasam bölgelerinde hayatlarini devam ettiren çocuklar için harekete geçti. Çocuklara bu olumsuz durumu bir nebze olsun unutturmak ve eglenceli vakit geçirmelerini saglamak amaciyla Kahramanmaras merkezde mobil oyun parkuru olusturuldu. Belediye ekipleri tarafindan bir gün vatandaslarin sigindigi okullarin bahçesine, bir gün çadir kentin , bir gün konteyner kentin çevresine olmak üzere her gün farkli bir noktada kurulan Mobil Oyun Parkuru, bu zor günlerde çocuklarin en iyi eglence mekanlarindan birisi oluyor.

Çocuklarin yüzündeki tebessüm yeniden baslamak için bir umut oluyor

Beyoglu Belediyesi tarafindan kurulan mobil oyun parkurunda; ahsap oyun gruplari, mini golf ve futbol oyunlari gibi birçok oyun bulunuyor. Belediye ekipleri parka gelen depremzede çocuklara patlamis misir ve pamuk seker de ikram ediyor. Bölgede belediye tarafindan yürütülen yardim çalismalarini koordine eden Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz da zaman zaman bu oyun parkurunu ziyaret ederek çocuklarin mutluluguna ortak oluyor. Parkurda doyasiya eglenen çocuklarin yüzlerindeki tebessüm, bir nebze de olsa depremzedeler için umut isigi oluyor.
Kaynak: İHA