Antalya Düsünce Platformu Üyelerinden Türkiye Gazetesine Ziyaret
Antalya Düsünce Platformu üyeleri, görevine yeni baslayan Türkiye Gazetesi Antalya Baski Tesisleri Isletme Müdürü Ufuk Ertürk’ü ziyaret ederek basari temennisinde bulundu.

"Türkiye Gazetesi ülkemizin en eski gazetelerinden birisidir"
Ziyarette duyulan ilgiden memnun kaldigini belirten Antalya Düsünce Platformu Baskani Halil Güvenbas ise, “Antalya Düsünce platformu olarak yeni göreve baslayan Ufuk beye basari dileklerini ilettik. Kurulus niyeti ve ilkelerimiz hakkinda bilgiler verdik. Türkiye Gazetesi ülkemizin en eski gazetelerinden birisidir. Umarim yillar önce çiktigi bu yolculuk ayni basari çerçevesinde ilerler” dedi.
Ziyarette Baskan Güvenbas tarafindan Ertürk’e saat hediye edildi. Ertürk de gazetenin arsivinin bulundugu salonu gezdirerek, geçmis baskilar hakkinda kisa bilgi verdi.
Ziyarette Divan Kurulu Baskan Yardimcisi Asim Özgüven, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mustafa Ertürk, Av. Fatma Kahraman, Mali Müsavir Leman Sapaz ve Hüseyin Kemeç de hazir bulundu.
