Kayapinar Kaymakami Karaman'dan Depremzedelere Moral Destegi

Diyarbakir’in Kayapinar ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Arif Karaman, ilçe merkezinde olusturulan ve 207 bin 48 vatandasin misafir edildigi barinma merkezlerinde depremzedelere moral desteginde bulundu.

Kayapinar Kaymakami Karaman'dan Depremzedelere Moral Destegi
Merkez Üssü Kahramanmaras olan iki ayri depremden etkilenen Diyarbakir’da felaketin yaralari sarilmaya devam edilirken, Kayapinar Ilçe Belediyesi depremden etkilenen vatandaslarla görüstü.

Kayapinar Belediyesi, aralarinda cami, kuran kursu, okullar, belediyeye ait bilgi evleri ve bilgi akademileri, okuma salonlari, aile destek merkezleri ve kültür merkezinin de bulundugu 161 geçici barinma merkezinde 207 bin 48 vatandasi misafir ediyor. Depremzedelerle bir araya gelen Karaman, depremzedelere burada sabirlar diledi, geçmis olsun dileklerini iletti, sorun ve sikintilarini dinleyerek acilarina ortak oldu.

Ülkenin hepsine geçmis olsun dileklerinde bulunan Karaman, “Belediye olarak barinmadan, yemek ve giyime kadar her konuda ne gerekiyorsa yerine getiriyoruz. Hiçbir vatandasimizi yalniz birakmayacagiz. Devlet olarak her zaman onlarin yanindayiz” dedi.

Kaynak: İHA