Gürpinar Belediyesi Karla Mücadele Çalismalarini Araliksiz Sürdürüyor

Van’in Gürpinar Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede etkili olan kar yagisindan vatandaslarin olumsuz yönde etkilenmemesi için gece gündüz demeden çalismalarini sürdürüyor.

Gürpinar Belediyesi Karla Mücadele Çalismalarini Araliksiz Sürdürüyor
Ilçede yayalarin ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karsilasmamasi ve günlük yasamin aksamamasi adina çalisma yürüten ekipler, is makineleri yardimiyla çalismalarina devam ediyor. Ulasimda yasanabilecek sorunlara karsi cadde ve sokaklarda önlemler alan belediye ekipleri, yayalar için de kaldirimlarda biriken karlari temizliyor.

Fen Isleri ve Temizlik Isleri Müdürlügüne bagli karla mücadele ekiplerinin sahada karla mücadele verdigini kaydeden Gürpinar Belediye Baskani Hayrullah Tanis, “Gürpinar’da dün gece saatlerinden bu yana etkili olan yogun kar yagisi sebebiyle sabaha karsi hemen çalismalarimiza basladik. Ilçe merkezinde ve sorumlulugumuzda bulunan mahallelerde karla mücadele ekiplerimizin görev dagilimi yaptik ve ekiplerimizi bölgelere sevk ettik. Vatandaslarimizin güvenligi, günlük hayatinda herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi, yollarin ulasima açik kalmasi için çalismalarimizi araliksiz sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA