Enkaz Kaldirilirken Yikilan Bina Altinda Kalmaktan Son Anda Kurtuldu

Hatay’da, tehlike arz eden bir binayi yikma çalismalari sirasinda enkaz altinda kalmaktan son anda kurtulan kepçe operatörü Vedat Yildirim o anlari anlatti

Yildirim, 2 gündür Hatay’da çalistigini anlatti. Vatandaslara yardimci olmak için Hatay’a gönüllü olarak geldigini söyleyen Vedat Yildirim, "Bizim firma da makine gönderdi. El birligiyle millete yardimci olabilmek için geldik buraya. Enkaz çalismasinda yikinti altinda insanlar kalmissa kurtariyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Binanin altinda insanlar var. Diger bine ayakta oldugu çalisma yapip insanlari çikartamiyor. Biz de kolonu zayiflatip yikmaya çalistik. Insanlari çikarta bilmek için. Ummadigimiz anda bina geldi. O ara Allah’a sükür biraz çevik davrandim da atladim öyle kurtuldum. O anki korkuyu hiçbir sekilde tarif edemem” dedi.

“Sükür ettim namazda kildim”

Videoyu izlediginde kurtulduguna sükür ettigini söyleyen Yildirim, “Oradan kurtulmusum diye sükür ettim, namaz da kildim. ’O tozun, dumanin içinden nasil çiktim’ diye gerçekten tarif edilmesi zor. Allah bir daha hiç kimseye yasatmasin. Allah yardimcimiz olsun. Arkadaslar Diyarbakir’dan çikmis gelmis gönüllü olarak çalisiyorlar. Bugün onlarin basina geldi yarin bizim basimiza gelebilir. Onun için elbirligiyle insanlarimiza yardimci olamaya çalisiyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA