Bingöl TSO'dan Deprem Bölgesine Destek

Asrin felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen vatandaslar için, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan hazirlanan 15 seyyar tuvalet ve dus üniteleri deprem bölgesine gönderildi.

Bingöl TSO'dan  Deprem Bölgesine Destek
Bingöl TSO öncülügünde, deprem bölgesinde acil ihtiyaç olarak bildirilen seyyar tuvalet ve dus ünitelerinin yapimina geçtigimiz günlerde baslanmisti. Ilk etapta imal edilen 14 seyyar tuvalet ve 2 dusa kabin Kahramanmaras’a gönderilmek üzere yola çikti.

Depremin açtigi yaralarin birlikte hareket edilmesi ile daha hizli sarilabilecegini dile getiren Bingöl TSO Baskani Kadir Çintay, “Büyük bir felaket, çok ciddi can kayiplarimiz oldu. Tekrardan bu depremlerde sehit olan vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina sabir ve bassagligi diliyorum. Deprem bölgesinde özellikle salgin hastaliklarin olusmamasi ve hijyenin yüksek tutulmasi açisindan TSO icaret olarak seyyar tuvalet ve dus ünitelerinin üretimini yaparak bugün itibariyle bölgeye sevk etmis bulunmaktayiz. Umarim bir nebzede olsa bu ihtiyaci giderebiliriz. Üretimimiz sizlerin de kampanyamiza destegi ile devam edecektir. Bu millet yapilanlari asla unutmayacaktir. Desteklerimiz, vatandaslarimizin hayat sartlari normale dönene kadar sürecektir. Tesekkürler Bingöl” dedi.

Kaynak: İHA