Baskan Büyükkiliç'tan 'Miraç Kandili' Mesaji

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Miraç Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Büyükkiliç, “Miraç mucizesinin gerçeklestigi bu manevi gecenin, feyzinden, bereketinden nasiplenerek, kardesçe, dostça her zaman birlik, beraberlik içerisinde bu gecenin bereketini ve güzelligini hayatimiza katarak yasayalim” dedi.

Baskan Büyükkiliç'tan 'Miraç Kandili' Mesaji


Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Miraç Kandili dolayisiyla yayimladigi mesajinda Türkiye’nin yüreginde derin yaralar açan, asrin en büyük deprem felaketinin yasandigi bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyuldugunu, birlik, beraberlik ve kardeslik içerisinde gönül gönüle olmanin yaralari saracak derecede önemi bulundugunu ifade ederek, Miraç Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasini temenni etti.

Baskan Büyükkiliç, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Miraç mucizesinin gerçeklestigi bu mübarek gecede, üç aylarin içerisinde, tövbe kapilari sonuna kadar açik. Dualarimizi bol bol edecegiz. Müminlere namaz hediye edilen Miraç gecesinde namazimizi kilacagiz. Miraç Kandili’nin gündüzü ve gecesini bu suurla dolu dolu geçirerek, manevi dünyamizi aydinlatacagiz. Miraç Kandili, içerisinde büyük hikmetler biriktiren, mucizelerle dolu bir zaman dilimi. Hassas dönemlerden geçtigimiz ve mucizelere taniklik ettigimiz su günleri Rabbim, Miraç hürmetine, daha kolay atlatmamizi nasip eylesin. Bu vesileyle basta Kayserili hemsehrilerimizin ve tüm Islam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin bütün insanliga huzur ve mutluluk getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum.”
Kaynak: İHA