Adiyaman Havalimani'nin Temizligini Bagcilar Belediyesi Üstlendi

Depremin en çok etkiledigi yerlerin arasinda olan Adiyaman’da havalimanin temizligini Bagcilar Belediyesi yapiyor. Havalimaninda konuslanan 45 kisilik ekip, 24 saat boyunca yolcu bekleme alanindan aprona kadar her noktayi detayli sekilde temizlerken ihtiyaci olanlara gida yardiminda da bulunuluyor.

Adiyaman Havalimani'nin Temizligini Bagcilar Belediyesi Üstlendi
Kahramanmaras merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklügündeki depremin ardindan teyakkuza geçen Bagcilar Belediyesi deprem bölgesinde yardimlarini sürdürüyor. Belediyenin hizmet noktalarindan biri de her dakika yogunlugun yasandigi Adiyaman Havalimani. Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir’in talimatiyla 45 kisilik ekip, Adiyaman Havalimani’nda görevlendirildi. Ekipler arasinda uzmanlik alanlarina göre is bölümü yapildi. 24 saat esasina göre çalisan personel, aprondan yolcu bekleme alanlarina kadar her noktayi didik didik temizliyor. Öte yandan ekipler, hem gelen yolculari karsilama islemine yardimci oluyor hem de ihtiyaci olanlara kumanya ve su ikram ediyor.

Gece gündüz araliksiz hizmet veriliyor

Ilk günden itibaren deprem bölgesinde olduklarini söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, “Belediye olarak her yerde yaralari sarmak için bütün gücümüzle gayret gösteriyoruz. Önemli bir nokta olan Adiyaman Havalimani’nda da çalisma arkadaslarimiz gece gündüz araliksiz hizmet veriyor. Insallah devlet millet el ele vererek bugünleri birlikte asacagiz” dedi.

Kaynak: İHA