Persembe'de Depremzedeler Için Baslatilan Yakacak Yardimi Büyüyor

Ordu’nun Persembe ilçesinde deprem bölgeleri için baslatilan yakacak odun yardim kampanyasi büyüyor. Belediye Baskani Mustafa Sayim Tandogan, ilk etapta 100 ton odun hazirlayip bölgeye ulastirmak için ekip ve vatandaslarin çaba sark ettigini söyledi.

Persembe'de Depremzedeler Için Baslatilan Yakacak Yardimi Büyüyor
Merkez üssü Kahramanmaras olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardindan bölgelere yardimlar sürüyor. Persembe Belediye Baskani Mustafa Sayim Tandogan, yaptiklari yardim çagrilarinin ardindan bölgeye tirlar ile çesitli gida ve ihtiyaç malzemelerinin gönderildigini, suanda ise yakacak odun kampanyasi baslattiklarini kaydetti.

Ilk etapta 100 ton odunun hazirlanip çuvallanarak, deprem bölgelerine ulastirilacagini kaydeden Belediye Baskani Mustafa Sayim Tandogan, “Bu hafta içerisinde deprem bölgesine gönderecek oldugumuz yakacak odun için 54 mahallemizden duyarli bir sekilde bizlere ulastirmalarini önemle rica ettik. Süreç devam ederken, Persembe Belediyemize ait personellerimiz ve gönüllü vatandaslarimiz ile baslattigimiz çalismada odun kesme, parçalama ve çuvallama islemine baslamis bulunmaktayiz. Birinci etaptaki hedefimiz 100 ton hazirlayip deprem bölgelerimize intikalini saglamak. Odun göndererek kesme isleminde yardim eden, mahallelerimizden kesilmis ve çuvallanmis sekilde bizlere ulasmasini saglayan tüm hemserilerimize tesekkür ediyorum. 54 mahalle tek yürek ve tek bilek oldu” dedi.

Vatandaslarin ve belediye ekiplerinin odun tasima kesme ve çuvallama islemi sürüyor.
Kaynak: İHA