Gaziantep'te 9 Yasindaki Semih Depremin 156. Saatinde Sag Olarak Kurtarildi

Gaziantep’in Nurdagi ilçesindeki bir binanin enkazi altinda kalan 9 yasindaki Semih Ege, depremin 156. saatinde sag olarak kurtarildi.

Gaziantep'te 9 Yasindaki Semih Depremin 156. Saatinde Sag Olarak Kurtarildi
Depremin 7. gününde güzel haberler gelmeye devam ediyor. Gaziantep’in Nurdagi Ilçesi, Baspinar Mahallesi Dede Korkut Caddesi Gündüz Kaya Apartmani enkazindan ses geldigini tespit eden ekipler çalismalarini yogunlastirdi. Adeta igne ile kuyu kazan Zeytinburnu Belediyesi ZAK Arama Kurtarma Ekipleri, 9 yasindaki Semih Ege’ye ulasti. Bu dakikadan sonra Semih’in kurtarilmasi için adeta zamanla yarisildi. Enkaz alanina gelen saglik ekipler Semih Ege’ye damar yolu açarak serum bagladi. Semih Ege, ekiplerin basarili çalismasiyla depremin 156. baatinde enkazdan sag olarak çikartildi.

Arama kurtarma ekiplerinin sevinç çigliklari arasinda çikartilan Semih Ege ekiplerin “Ne istiyorsun” sorusu üzerinde “Markete gitmek istiyorum, telefon almak istiyorum” seklinde cevap verdigi ögrenildi. Semih Ege ambülansla hastaneye kaldirildi.
Kaynak: İHA