Baskan Pekmezci Deprem Bölgesinde Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, yardim kamyonlarinin deprem bölgesine ugurlanmasinin ardindan solugu deprem bölgesinde aldi.

Baskan Pekmezci Deprem Bölgesinde Depremzedelerle Bir Araya Geldi
Depremzede vatandaslarla ve ekiplerle bir araya gelen Baskan Pekmezci’nin ilk duragi Malatya oldu. Buradaki ziyaretinde vatandaslara geçmis olsun dileklerinde bulunan Baskan Pekmezci, "Malatyadayiz, ekiplerimizi ve depremzede hemsehrilerimizi ziyaret ettik. Rabbim yardimcimiz olsun. Rahmetli olan vatandaslarimiza rabbimden rahmet, yarali olan vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Malatya ziyaretinin ardindan Adiyaman’a hareket eden Pekmezci, gece boyunca süren enkaz çalismalarini sürdüren ekiplerle bir araya geldi. Canla basla çalisan ekiplere kolayliklar dileyen Pekmezci, Diyarbakir’a hareket etmek üzere Adiyaman’dan ayrildi.

Depremlerden etkilenen Diyarbakirli vatandaslarla bir araya gelen Pekmezci, vatandaslarin bir seye ihtiyaçlari olup olmadigini sordu. Depremzedelere devlet olarak her zaman yanlarinda olacaklarini ve desteklerini sunacaklarini bildiren Pekmezci, "Kardeslerimizin her zaman yanindayiz. Süphesiz acimiz çok büyük ama hep birlikte dayanisma içerisinde bu günleri atilacagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA